Aybar, ODD için ikinci dönem aday olmayacak

Renault Mais A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Aybar, ODD Yönetim Kurulu Başkanlığına ikinci dönem için aday olmayacak

Abone ol

İSTANBUL - Otomobil Distribütörler Derneği (ODD) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Renault Mais A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Aybar, ikinci dönem için aday olmayacak.

ODD'den yapılan açıklamaya göre, 25 Mart 2008 tarihinden itibaren, başkan olduğu dönemde şartlara bağlı olarak en fazla iki dönem için göreve talip olduğunu açıklayan Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, 30 Mart 2010'da gerçekleşecek Dernek Genel Kurul çalışmalarıyla yaşanacak bir seçim döneminin öncesinde, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, gerçekleşecek yeni girişimlerin heyecanını taşıyan diğer yetkin meslektaşlarına bırakmaya karar verdi.

Türkiye ve otomotiv sektöründe yaşanan gelişmelerin yüklediği sorumlulukla sektörün en önemli meslek örgütlerinden olan ODD'nin her zamankinden daha etkin ve daha global olarak yönetilmesi gereği doğrultusunda 2008 yılında ODD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Aybar, "Geçen 2 sene boyunca, Yönetim Kurulu olarak Derneğimizin saygın kimliğini en iyi şekilde temsil eden bir dizi faaliyeti gerçekleştirmiş olmanın gururu içerisindeyiz" ifadesini kullandı.

Yeni başkanlık seçim dönemi için ise şunları kaydetti:

"Bu gibi ulvi görevlerin nöbet misali geçici olduğuna, her zaman yeni atılımlara, yeni heyecanlara, yenilikçi hamlelere açık olması gerektiğine hayatım boyunca hep inandım. Şimdi, 30 Mart 2010;da gerçekleşecek Dernek Genel Kurul çalışmalarıyla yaşanacak bir seçim döneminin öncesinde, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi, gerçekleşecek yeni girişimlerin heyecanını taşıyan içimizdeki diğer yetkin meslektaşlarıma bırakmaya karar verdim. Bir sektör çalışanı olarak genel kurul üyesi sıfatımla gücümün yettiğince derneğimizin gelişimine katkı yapmaya devam edeceğimden emin olmanızı diliyorum."

Binance'in eski CEO'suna 4 ay hapis cezası Eksun Gıda'dan 413 milyon liralık net kar Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi