Babacan, İsviçre Dışişleri Bakanı Calmy-Rey ile bir araya geldi

Waltenwyl binasında düzenlenen heyetler arası görüşmenin başında basın mensuplarının kısa süre görüntü almasına izin verildi

Abone ol

BERN - Dışişleri Bakanı Ali Babacan, çalışma ziyareti için geldiği Bern'de İsviçre Dışişleri Bakanı Micheline Calmy-Rey ile bir araya geldi.

Waltenwyl binasında düzenlenen heyetler arası görüşmenin başında basın mensuplarının kısa süre görüntü almasına izin verildi. Calmy-Rey, Babacan'ı görüşmenin yapıldığı binanın girişinde karşılarken, iki bakan, görüşmeden önce dışarıda bir süre sohbet etti.

Babacan ve Calmy-Rey, görüşmenin ardından, 2001 yılında Bern'de imzalanan ve dışişleri bakanlıkları arasında siyasi istişare mekanizmasını tesis eden Mutabakat Muhtırasının ekini imzalayacak. İmza töreninden sonra da ortak basın toplantısı düzenlenecek.

Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin 4 kişiye gözaltı kararı Mansur Yavaş mal varlığını belediye binasına astı Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu son yolculuğuna uğurlandı 22. dakikada sahadan çekildiler: Bursaspor - Vanspor FK maçında dikkat çeken protesto! Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu ile görüşme açıklaması