Bahçeli'den İncirlik yorumu

Almanya'nın askerlerini İncirlik'ten çekmek üzere hazırlık yapmasını değerlendiren MHP lideri Bahçeli, "Durduğunuz kabahat, hepinize uğurlar olsun." dedi.

Abone ol

Partisinin grup toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alman askerlerinin İncirlik'teki durumlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alman askerleri için "durduğunuz kabahat" diyen Bahçeli, "Alman askerleri bu hafta veya gelecek hafta çekilecekmiş. Durduğunuz kabahat, hepinize uğurlar olsun. Yetmezse Konya'dan da tası tarağı toplar en yakın zamanda Ürdün'e mi gidiyorsunuz, Fizan'a mı gidiyorsunuz, ardınıza bakmadan çeker gidersiniz." ifadelerini kullandı.

Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimine de değinen MHP lideri, yeni bir darbe teşebbüsüne ilişkin şunları kaydetti:

"Eğer yeni bir darbe teşebbüsü olursa, eğer buna kalkışan olursa, böylesi bir ihanete yeltenen çıkarsa, bilsinler ki bu aziz topraklarda gömülecek ne bir yer ne de cesedinin başına dikilecek bir mezar taşı bulamayacaktır."

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz