Bankpozitif tahvilleri halka arz edilecek

Tahviller 5-6 Ekim 2010 tarihlerinde talep toplama yöntemiyle satışa sunulacak.

Abone ol

İSTANBUL - BankPozitif'in sabit getirili tahvilleri İş Yatırım aracılığı ile halka arz edilecek. Tahvillerden satın almak isteyen yatırımcılar 5-6 Ekim tarihlerinde talepte bulunabilecek.

BankPozitif açıklamasına göre, ihraç edilecek 100 milyon TL nominal değerli sabit getirili tahvillere ilişkin Sermaye Piyasası Kurul kaydı 23 Eylül 2010 tarihinde ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ön onay süreci ise 30 Eylül 2010 tarihinde tamamlandı.

Tahviller 5-6 Ekim 2010 tarihlerinde talep toplama yöntemiyle satışa sunulacak.

Açıklamada, "BankPozitif tahvilleri; Gösterge Devlet Tahvili Üzerine en az yüzde 1,75 – en fazla yüzde 2,5 ilave Ek Getiri getirecek.

Tahviller, Gösterge Devlet Tahvili üzerine ilave edilecek olan en az yüzde 1,75 ve en fazla yüzde 2,5 aralığında yıllık ek getiri alternatifi sunuyor. Düşük faiz ortamında, alternatif sabit getirili yatırım araçlarının getirileri ile karşılaştırıldığında, faizi önceden belirli, düzenli cazip bir getiri sağlıyor."

Tahvil ihracına en az teklif miktarı olan 1.000 TL ve üzerinde yatırım yapacak olan tüm yatırımcılar, tahvillerin getirisinden eşit oranda faydalanabilecek.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz