Başbakanlık'ta sürpriz güvenlik zirvesi

Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Koşaner, Bakanlar Cemil Çiçek ve Sadullah Ergin'in yanında MİT yetkilileri de toplantıya katıldı.

Abone ol

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş ile Resmi Konut'ta bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan, Ankara'ya geldikten sonra Başbakanlık Resmi Konutu'na geçti. Erdoğan'ın konuta girişinin ardından, söz konusu isimler toplantıya katılmak üzere konuta geldi.

Bu arada toplantının geçen hafta planlandığı, ancak referandum süreci dolayısıyla yapılamadığı, bunun üzerine bugün gerçekleştirildiği bildirildi.

Başbakanlık Resmi Konutu'ndaki toplantı yaklaşık 2.5 saat sürdü.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleştirilen zirvenin ardından Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, toplantının, Genel Güvenlik ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısı olduğu bildirildi.

Açıklamada, ''Toplantıda, terörle mücadeledeki son gelişmeler ele alınmış, ülkemizin iç ve dış güvenlik konuları ayrıntılı olarak değerlendirilmiştir'' denildi.

MHP lideri Bahçeli'den İmamoğlu'na Hamas tepkisi Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı