Bavullarından servet çıktı

Moskova'da, İstanbul'dan gelen bir uçağın yolcusu dört kişinin üzerinden 14,5 milyon dolar ile 4 milyon euro nakit para çıktı.

Abone ol

MOSKOVA - Rusya'nın başkenti Moskova'da, İstanbul'dan gelen bir uçağın yolcusu dört kişinin üzerinden 14,5 milyon dolar ile 4 milyon euro nakit para çıktı.

Gümrükten bugün yapılan açıklamada, söz konusu paranın geçen perşembe günü Vnoukovo Havaalanında bir İranlı ile üç Azeri'nin bavul ve çantalarında bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, nakit paranın 4 bavul ve 4 sırt çantasına yerleştirilmiş halde, yolcuların kontrolü sırasında ele geçirildiği ifade edildi.

Haklarında "geniş çaplı kaçakçılıktan" soruşturma başlatılan bu kişilerin beş yıla kadar hapis cezasına çarptırılabileceği kaydedildi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz