BeeGee, 25 Mayıs'ta Big Plate'te

Abone ol

İSTANBUL - 25 Mayıs'ta Big Plate'te özel bir parti gerçekleşiyor. Saturday Experience @ Big Plate gecesinde  Birol Giray performansıyla coşturacak ve eğlence gece boyu devam edecek. Eğlencenin doruğa çıkacağı bu özel geceyi kaçırmayın!
Big Plate, eğlencenin gece boyu süreceği bir partiye ev sahipliği yapıyor. 25 Mayıs Cumartesi saat 22.00'de başlayacak partide konuklar, mikserin başına geçecek FG'nin DJ'lerinden OLI ile coşacaklar. Eğlencenin gece geç saate kadar süreceği Saturday Experience @ Big Plate partisinde, saat 24.00'te BeeGee müthiş performansı ile konuklara müzik ziyafeti yaşatacak.
Big Plate'te konuklar, çalan müzikle birlikte eğlenceye doyarken geceye özel olarak hazırlanan kokteylleri de tadacaklar. Bu özel gecede yerinizi almak için 25 Mayıs'ı ajandanıza hemen not alın ve partinin tadını çıkarın.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz