Beykoz ve Moda'da iki ceset bulundu

İki ceset de kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Abone ol

İSTANBUL- Beykoz'da denizde erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kanlıca'da yalısından boğazı seyreden bir kişi, akıntıda bir cesedin sürüklendiğini görünce durumu polise bildirdi.

Deniz polisi ve Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucu Küçüksu Kasrı mevkisinde bulunan ceset kıyıya çıkartıldı.

50-55 yaşlarındaki bir erkeğe ait olan ve üzerinden kimlik belirlemeye yarayacak bir belge çıkmayan ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bir ceset de Moda'da

Kadıköy'de denizde bir erkek cesedi bulundu

Alınan bilgiye göre, Moda sahili açıklarında denizde bir ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen deniz polisi, cesedi kıyıya çıkarttı. Bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedin üzerinden, kimliğini belirlemeye yarayacak herhangi bir belge çıkmadı.

Ceset, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Taksim Meydanı'na bariyerler yerleştirilmeye başlandı Kudüs’te İsrail polisi bir Türk vatandaşını öldürdü Cevdet Yılmaz’dan Huawei'ye ‘yatırım artırma’ çağrısı "Polemiklerle gündemi meşgul etmenin anlamı yok"