Borsada işlemler durduruldu

İMKB, 2. seansın zamanında başlayacağını açıkladı.

Abone ol

İSTANBUL - İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), teknik bir nedenden ötürü Hisse Senetleri Piyasası işlemlerinin geçici olarak durdurulduğunu bildirdi.

Hisse Senetleri Piyasası'nda yaşanan teknik sorunun devam etmesi nedeniyle 311 No'lu Genelge uyarınca 1. Seansın tamamlandığı duyuruldu. 2. Seansın ise zamanında başlayacağı belirtildi.

İMKB'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan seans durdurmaya ilişkin duyurusunda, "Teknik bir nedenden ötürü Hisse Senetleri Piyasası işlemleri geçici olarak durdurulmuştur" denildi.

İlk seans 227 puan ekside kapandı

Dün gelen alımlarla 68.900 bölgesini test eden ve kapanışını 196 puan artışla 68.203 puandan yapan İMKB-100, haftanın dördüncü işlem gününe gevşek seyirle başladı. Açılışını 18 puan artışla 68.222 puandan gerçekleştiren Bileşik Endeks, 67.832 – 68.303 aralığında işlem gördü. Günün ilk yarısında 489 milyon TL'lik işlem hacmi gerçekleşti.

Tahvil-bono piyasasında 20 Şubat 2013 vadeli gösterge tahvilin bileşik getirisi yüzde 8.64 ile dünkü kapanışın altında yer alıyor.

Uluslararası piyasada Euro/Dolar 1.45’in hemen altında işlem görürken, yurtiçinde Dolar/TL 1.5215, Euro/TL 2.1975 düzeyinde seyrediyorlar.

***

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.  Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bakan Ersoy'dan Formula 1 müjdesi, tarih verdi Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı