Bosna Hersekli bankacılara TBB eğitim verecek

Türkiye Bankalar Birliği, uluslararası işbirlikleri çerçevesinde yabancı bankacılar için düzenlenen eğitim seminerlerine devam edildiğini açıkladı

Abone ol

İSTANBUL - Türkiye Bankalar Birliği (TBB), uluslararası işbirlikleri çerçevesinde yabancı bankacılar için düzenlenen eğitim seminerleri kapsamında Bosna Hersekli bankacılara eğitim verecek.

TBB'den yapılan yazılı açıklamada, uluslararası işbirlikleri çerçevesinde yabancı bankacılar için düzenlenen eğitim seminerlerine devam edildiği, bu kapsamda 25-26 Eylül 2008 tarihlerinde Bosna Hersekli bankacılara eğitim verileceği bildirildi.

Bosna Hersekli bankacılara mesleki yeterlilik kazandırılmasının hedeflendiği seminerde, konusunda uzman kişiler tarafından verilecek eğitimlerin, Basel II'den bankalararası para piyasasına kadar çok sayıda konuyu içerdiği belirtildi.

Dünya Bankası'ndan KKTC ekonomisi için büyüme tahmini İstanbul'da hafriyat depolama ücretlerine zam yapıldı TSKB ve Dünya Bankası'ndan 345 milyon dolarlık anlaşma İşte OVP’nin güncelleneceği tarih Selahattin Demirtaş kaç yıl daha hapis yatacak?