Brisa'dan adreste lastik değişimi

İnternet sitesi üzerinden yeni bir hizmet başlatan Brisa, iş yoğunluğu olan müşterilerinin lastiklerini belirtecekleri adreste değiştirecek.

Abone ol

İSTANBUL - Brisa, www.lastik.com.tr internet sitesinden adreste lastik değişimi ve lastik bakımı hizmetine başlayacağını duyurdu.

Brisa'dan yapılan açıklamaya göre, özellikle lastik bayilerine gitmek istemeyen, lastik değişimleri ve bakımları için kapıda hizmet almak isteyen kadınları ya da iş yoğunluğundan zaman ayıramayan çalışanları hedefleyen hizmet ilk olarak İstanbul'da başlayacak. Proje,gelişimine göre Türkiye çapında ilerleyecek.

Tüketiciler site üzerinden gün, saat ve lokasyon belirterek istedikleri lastikleri alabilecekler. Ödeme ise hizmet alınacak noktada yapılabilecek. Aynı zamanda yine www.lastik.com.tr üzerinden tüketiciler satın aldıkları lastiği değiştirebilecek ya da dilediği adres ve tarihte lastiklerinin bakımını yaptırabilecek. Aracının lastik ebadını bilmeyen kullanıcılar ise, araç marka ve modeli bilgileri ile ''0212 444 65 00'' numaralı çağrı merkezinden bilgi alabilecek.

Brisa, söz konusu internet adresi üzerinden lastik satın alımı ve rotasyon, hava basıncı, lastik kontrolü, diş derinliği ölçümü, balans gibi lastik bakım hizmetlerine ek olarak yaz ve kış lastiği değişim dönemlerinde lastik saklama hizmetini de verecek.

Putin yeni kabine önerisini sundu Katar'da Hamas'la kritik görüşme Mete Gazoz Avrupa şampiyonu! Adana ve Hatay’ı sağanak vurdu İstanbul'da parkta silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı