Davada ara kararlar açıklandı

15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına karar verildi.

Abone ol

Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan ve Ahmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 7 sanığın yargılandığı İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada heyet, verilen aranın ardından taleplere ilişkin ara kararları açıkladı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla aralarında Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada mahkeme, tutuklu sanıkların tahliye taleplerini reddetti.

Tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, TBMM'nin müdahillik talebinin kabulüne, diğer katılma taleplerinin ise reddine hükmetti.

Mahkeme heyeti, bir kısım sanık avukatlarının reddi hakim talebini kabul etmeyerek, duruşmayı 11 Aralık'a erteledi.

Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum...