Deprem bölgesinde kar uyarısı

Van'da, bugün yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülen yağışın, akşam saatlerinden sonra kar şeklinde olacağı bildirildi.

Abone ol

ANKARA - Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son değerlendirmelere göre; deprem bölgesinde bugün akşam saatlerinden sonra beklenen yağışın, aralıklarla Pazar gününe kadar devam edeceğinin tahmin edildiği kaydedildi.

Deprem bölgesinde bugün havanın; parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağışlı geçeceği; yağışların yağmur ve karla karışık yağmur, akşam saatlerinden sonra kar şeklinde olacağı ifade edildi.

Açıklamada, Cumartesi günü; bölgede havanın çok bulutlu aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra kar yağışlı geçeceği, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Bölgede, Pazar günü, çok bulutlu, karla karışık yağmurlu ve yükseklerin kar yağışlı geçeceği, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceğinin tahmin edildiği ifade edilen açıklamada, Pazartesi günü; havanın parçalı çok bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının beklendiği kaydedildi.

Bomba kulis: Erdoğan yarın bazı isimleri görevden alabilir AFAD duyurdu: Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem Uçak biletlerinde tavan fiyata zam geldi: İşte son rakam... Yerel seçim sonra ilk kez: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli görüşecek Altın fiyatlarında son durum