Dil eğitim uzmanları Bilgi'de bir araya geliyor

Dil eğitim alanında yaşanan yenilikler ve kalıcı öğrenme teknikleri 11 Mayıs 2013 tarihinde santralistanbul Kampüs’te uluslararası uzmanlarla ele alınacak.

Abone ol


 
 

İSTANBUL - İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce Dil Programları, Cambridge University Press ve Laureate International Universities işbirliğiyle "Değişen trendler değişmeyen prensipler: Dil öğretiminde öğrenme dinamikleri"  eğitim konferansı düzenleyecek.

11 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi, santralistanbul Kampüs’te düzenlenecek olan konferansla İstanbul Bilgi Üniversitesi gençlerin iyi İngilizce bilen bireyler olarak yetişmesinde etkili olan tüm birimlerin temsilcilerini bir araya getirmeyi, bu ortak amaç için işbirliği yaratmayı amaçlamaktadır.
Dil eğitim alanında yeniliklerin, gelişen teknolojinin, öğrenme tekniklerinin ve kalıcı ilkelerin ele alınacağı konferansa alanlarında uluslararası başarıya sahip konuşmacılar katılacak.  The British Council adına London King’s College’dan ünlü dilbilimci Prof. Guy Cook, dil öğretiminde ana dil kullanımının yerini ele alan son araştırmaları katılımcılarla paylaşacak. Sidney Üniversitesi’nden araştırmacı, yazar, editör ve Cambridge University Press yazarı Prof. Jack C. Richards İngilizce öğretimi ve yaratıcılık başlıklı bir sunum yapacak.
The Consultants-E yöneticilerinden Nicky Hockly, gelişen teknolojiyi ele aldığı sunumunda mobile öğrenim, tabletler ve cep telefonlarından İngilizce eğitiminde nasıl yararlanılabileceğini paylaşacak. Konferansın son konuşmacısı Sue Leather Associates’in kurucusu uzman Sue Leather da İngilizce öğretmenleri için profesyonel gelişim olanaklarını anlatacak.

Bakan Ersoy açıkladı: F1 yarışları 2026 itibarıyla İstanbul'a gelecek Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı