DÜNYA Ailesi 2012 hedeflerini belirledi

Anadolu'nun ve iş dünyasının sesi olma iddiasını her gün daha da güçlendiren gazeteniz DÜNYA, gelenekselleşen 'Bölgeler Toplantısı'nı Sapanca'da düzenledi. DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent başkanlığında gerçekleştirilen toplant

Abone ol

SAPANCA - Geleneksel hale gelen ve bu yıl 24'üncüsü düzenlenen DÜNYA Gazetesi'nin 'Bölgeler Toplantısı' Güral Sapanca Wellness&Convention'da gerçekleştirildi. DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent başkanlığında bir araya gelen DÜNYA Gazetesi yöneticileri ve temsilcileri, 2011 yılını değerlendirerek 2012 hedeflerini belirlediler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, 2012'nin gerçekçi hedeflere ulaşmak için ezberlerin bozulacağı bir yıl olacağını kaydetti. Demirkent, bu süreç içinde Anadolu'nun sesi olan DÜNYA'nın daha da güçleneceğine vurgu yaptı.

DÜNYA Gazetesi Bölgeler Koordinatörlüğü Danışmanı Hasan Yılmaer ise Türkiye'nin dört bir yanında yer alan DÜNYA temsilciliklerinin 2012'de ekonomi gazeteciliğine yeni soluk kazandırılacağını ifade etti.

Toplantıda konuşma yapan DÜNYA Gazetesi Baş Yazarı Osman Saffet Arolat da 2012 yılının iki önemli gerçeği olduğunu belirterek, "Bunlar değişim ve kriz. Bu süreçte birçok firma kendi başına devam edemeyecek, ortaklıklar kuracak. Pek çok şirketin yapısında farklılıklar olacak. Bütün bunları yakından takip edip okurlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Değişimi yakalayarak kentlerimize fırsat yaratmalıyız" ifadelerini kullandı. Arolat ayrıca, gündemde yeni teşviklerin olduğuna da dikkat çekerek, bu dönemde DÜNYA'nın kentlerin taleplerini yansıtacağının da altını çizdi.

DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ toplantıda yaptığı konuşmada gazetenin 2012 yol haritasını anlattı. Güldağ, bu yıl Türkiye'nin yapılan tespitlerden daha büyük bir oranda büyüme göstereceğini tahmin ettiğini belirterek, "Türkiye'nin yüzde 5-5.5 gibi bir büyüme sağlacağını düşünüyorum. Avrupa'da açılan mali paketler olumlu karşılık buldu. Sis perdesi dağılıyor gibi. 2012 çok sıkıntılı bir yıl olmayacaktır. Biz de haberciler olarak bu süreci iyi gözlemlemeliyiz" şeklinde konuştu.

DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdem Top ise Dünya Online ve DünyaTV hakkında bilgiler vererek, "Bizim internet sitemiz dunya.com'u profesyoneller takip ediyor. Bu özelliğimizle diğer gazetelerin internet sitelerinin ekonomi servislerinden ayrılıyoruz" açıklamasını yaptı.

Başarılı temsilciler ödüllendirildi

DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, kurumdaki 20'nci yılını tamamlayan Eskişehir Temsilcisi Tülay Taşkın'a plaket ve başarılı olan büroların temsilcilerine ödüller verdi. Bugün sona erecek toplantıya ayrıca Dünya Şirket Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Feyzan E. Top, DÜNYA Süper Veb Ofset AŞ Genel Müdürü Hülya Koç, DÜNYA Gazetesi Bölgeler Koordinatörü Sait Ravanoğlu ve Reklam Müdürü Meral Ögat ile birim amirleri katıldı. 

Ankara emniyetine yeni atama! Beşiktaş 1 puanı 90+7'deki golle aldı Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti 4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL