Dünyagöz, Londra'da klinik açtı

Peker, kliniğin kendileri için bir geçiş süreci olduğunu, bir yıl içinde Londra'daki ilk hastanelerini açmayı hedeflediklerini söyledi.

Abone ol

LONDRA- Dünyagöz Hastaneler Grubu, İngiltere'nin başkenti Londra'da klinik açtı.

Londra'nın turistik merkezlerinden Oxford Circus yakınında, Harley Street'teki kliniğin açılışına, Dünyagöz Hastaneler Grubu Genel Müdür Yardımcısı Selin Yıldırım Peker, Dünyagözün Londra'daki kliniği için işbirliği yaptığı "VIP Global Clinics" adlı şirketin kurucusu ve İstanbul'un Şişli ilçesinin eski Belediye Başkanı Gülay Çolak'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Genel Müdür Yardımcısı Selin Yıldırım Peker, kliniğin kendileri için bir geçiş süreci olduğunu, bir yıl içinde Londra'daki ilk hastanelerini açmayı hedeflediklerini söyledi.

Bu klinikle Türkiye'deki Dünyagöz hastanelerinde ameliyat olacak yabancı hastalara ön muayene ve tetkikler yapılacağını anlatan Peker, "Muayene sonucu ameliyatına karar verilen hastalarımıza sağlık turizmi kapsamında Türkiye'ye gelişlerinden ülkelerine dönüşlerine kadar ihtiyaçlarını karşılayacak bir hizmet paketi sunacağız" dedi.

Dünyagöz Hastaneler Grubunun Londra kliniği, eski Şişli Belediye Başkanı Gülay Çolak'ın kurucusu ve direktörü olduğu "VIP Global Clinics" adlı şirketin işbirliğiyle açıldı. Açılışta çocukları ile birlikte hazır bulunan Gülay Çolak, amaçlarının Londra'nın yanı sıra, Manchester ve Birmingham gibi şehirlerde de klinikler açmak olduğunu söyledi.

"VIP Global Clinics"in dört yıldır sağlık turizmi sektöründe olduğunu belirten Çolak, İngiltere, İskoçya ve İrlanda'dan Türkiye'ye çeşitli konularda hasta yolladıklarını ifade etti.

Peker ve Çolak'ın kurdele kestiği açılışın ardından resepsiyona geçildi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz