Erdoğan etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı

Erdoğan, yurt içi ve yurt dışında etkisiz hale getirilen terörist sayısı hakkında bilgi verdi. Erdoğan, "Afrinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4017 oldu. Kuzey Irak'ta ne oldu? Orada da etkisiz hale getirilen terörist sayısı 327 oldu. Yurt içinde ise sayı 154 oldu" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Siirt 6. Olağan Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

2 yılı bulmaz, zira YÖK'ten karar çıktı ve Siirt Üniversitesi'ne tıp fakültesini de kuruyoruz. Artık tıp konusunu Siirt'te halledeceğiz. Öyleyse daha çok çalışacağız. Birçok genç Siirt'te ne yapılıyor haberi yok. Bu üniversiteyi burada kimler kurdu? Sizler de bilmiyorsunuz. Üniversiteyi biz kurduk. 

- Afrinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4017 oldu. Kuzey Irak'ta ne oldu? Orada da etkisiz hale getirilen terörist sayısı 327 oldu. Yurt içinde ise sayı 154 oldu.

Batı'ya tepki

- Batı ülkeleri Türkiye'nin operasyonlarını engellemek için 40 takla atıyorlar. O tünelleri izlediniz değil mi? İçinden kamyonlar bile geçebiliyor. Bunun çimentosu kimden? Kurtalan, Nihat Bey'in çimento fabrikasından değil. Lafarge'ın çimento tesisi var, oradan alıyorlar. Tünellere döküyorlar. 

Doğu Guta'da yavruları bugün yine şehit ettiler. Suriye'deki rejimi hala savunanlar var. Bununla da kalmıyoruz. Acımasız bir şekilde, biz bu iki yüzlülüğe isyan ediyoruz. Ey batı, Doğu Guta'da şehit edilen bu insanlara ne zaman dönüp bakacaksınız da biz size bunlar adil davranıyor diyeceğiz. Yazıklar olsun diyoruz. Sizin demokrasi, insan hakları, diplomasi anlayışınıza da yazıklar olsun. Artık bu ülkelerin hiçbirinin terör eylemlerinden şikayet etmeye hakkı kalmamıştır. 

Ankara emniyetine yeni atama! Beşiktaş 1 puanı 90+7'deki golle aldı Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti 4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL