eTR Ödülleri, Meclis'te sahiplerini bulacak

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından düzenlenen "e Türkiye Ödülleri" yarın, TBMM'de gerçekleşecek törenle sahiplerine verilecek.

Abone ol
İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından, AVEA ana sponsorluğunda düzenlenen "e Türkiye (eTR) Ödülleri" yarın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gerçekleşecek törenle sahiplerine ulaşacak.
TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 9'uncusu yapılan ödül töreni TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in himaye ve katılımıyla TBMM Tören Salonu'nda düzenlenecek.
Türkiye'nin bilgi toplumuna dönüşümüne katkı sağlamak, e-Devlet uygulamalarını ödüllendirmek ve bu alandaki farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen "9. eTürkiye (eTR) Ödülleri" töreninde, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknoloji, İnovasyon ve Bilgi Toplumu Komisyonu Başkanı Erman Ilıcak ve Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir birer açılış konuşması gerçekleştirecekler.
Toplantıda ayrıca, TBV Genel Sekreteri Behçet Envarlı ve ABD Genel Hizmetler İdaresi Federal Vatandaş Bilgi Merkezi Direktörü ve "www.usa.gov" Eski Direktörü Beverly Godwin bir sunum yapacak.
eTR Ödül Töreni'nde, kamu kurumlarına yönelik olarak "Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler", "Kamudan İş Dünyasına e-Hizmetler", "Kamudan Kamuya e-Hizmetler", yerel yönetimlere yönelik olarak "Büyük Ölçekli 
Belediye", "Orta Ölçekli Belediye", "Küçük Ölçekli Belediye" ve "Özel Ödül" kategorilerinde ödül kazananlar elektronik oylamayla belirlenecek ve ödüller sahiplerine takdim edilecek.
Açıklamada, TÜSİAD ve TBV'nin, 2003 yılından itibaren her yıl tesis ettiği "eTR Ödülleri" ile kamu yönetiminde, ekonomide ve toplumsal yaşamda kalitenin, verimliliğin ve rekabet gücünün artması için eTR dönüşümünün gerçekleşmesine katkıda bulunmayı amaçladığı belirtildi.
Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı