Eylemci başbakanlık önünde kendini yaktı

Başbakanlık önünde 3 gün içinde 2. eylem gerçekleştirildi.

Abone ol
Başbakanlık yakınında bir kişi kendini yakma girişiminde bulundu
 
ANKARA - Pazartesi günü yaşanan Başbakanlık önündeki kuru sıkı tabancalı eylemin ardından bugün de bir kişi Başbakanlık Merkez Binası yakınında bir kişi üzerine benzin dökerek kendini yakma girişiminde bulundu. 
 
Başbakanlık Merkez Binası'nın Vekaletler Caddesi girişi protokol kapısı önüne gelen Ömer A.(39) adlı kişi üzerine benzin dökerek kendini yaktı. Başbakanlık korumaları ve çevredeki vatandaşlar müdahale ederek, yangını söndürdü.
 
Elinde ve yüzünde yaralar oluşan Ömer A.'ya ilk müdahale ambulansta bulunan sağlık görevlilerince yapıldı. Ardından da Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık tedavi birimine kaldırıldı.
 
"Beni mahvettiler"
 
Görgü tanıklarının ifadesine göre, Başbakanlık önüne gelen Ömer A., “Beni mahvettiler” diye bağırdı ve üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdi. Avdemir’in, Altındağ Belediyesi’nden alacağı olduğu, bunu tahsil edemediği için ekonomik zorluk nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülüyor.
Elazığ'da 4,0 büyüklüğünde deprem Küpeli: Yabancı sermaye için yeni nesil teşvik gerekli İhracattaki ivme, teknoloji yatırımlarına hız kazandırıyor "Buğday, piyasa dinamiği açısından sirküle olmalı" Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde 8’i yapay zekâdan yararlanıyor