Fatih'te çöken binada iki kişi hayatını kaybetti

İstanbul Fatih'te dün gece yanan bina çöktü. Kısmen çöken bina içinden çıkarılan 3 kişinin hastaneye sevk edildiği belirtildi. Çöken binanın enkazından bir kişi yaralı olarak kurtarıldı. Çöken binanın enkazında yapılan aramalarda ise iki kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

Abone ol

Fatih'te dün gece yanan 3 katlı bina çöktü. 

Alınan bilgiye göre, Yedikule Mahallesi Gençağa Sokak'ta metruk olduğu belirtilen 3 katlı kısmen ahşap bina çöktü. 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Bina içinde bulunan 3 kişinin ekiplerce çıkarılıp hastaneye gönderildiği belirtildi. 

Çöken binanın enkazından bir kişi de yaralı olarak kurtarıldı. 

İki kişinin cesedi çıkarıldı

Fatih'te çöken binanın enkazından iki kişinin cesedi çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Yedikule Mahallesi Gençağa Sokak'ta dün gece yanan binanın bu akşam saatlerinde çökmesinin ardından ekiplerin arama kurtarma çalışması sonucu 2 kişinin cesedine ulaşıldı.

Ekiplerce çıkarılan cesetlerin Emircan Tunç (18) ve Ramazan Uysal'a (16) ait olduğu belirlendi. Cesetler morga kaldırıldı.

Belediye ekiplerinin enkazı kaldırma çalışmaları sürüyor.

Yedikule Mahallesi Gençağa Sokak'ta, dün gece yanan 3 katlı bina çökmüş, enkaz altından çıkarılan 2 kişi hastaneye kaldırılmıştı.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz