Fenerium'dan yüzde 25 indirim kampanyası

Şike soruşturmasında zor günler geçiren Fenerbahçe Kulübü, taraftarlarından destek görmek için indirim kampanyası başlattı.

Abone ol

İSTANBUL - Futboldaki şike ve teşvik iddialarına  yönelik soruşturma sürecinde sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe Kulübü, lisanslı ürün satışlarını gerçekleştiren Fenerium mağazalarında yüzde 25 indirim kampanyası başlattı.

Sarı-lacivertli kulüpten, "Siz Varsanız Biz de Varız" sloganıyla duyurulan indirim haberinde, "Fenerium, yaşanılan süreçte Türkiye'nin 4 bir köşesinde Fenerbahçemizden desteklerini esirgemeyen, kulübümüze ve kurumlarımıza nasıl daha fazla destek olabiliriz diye çabalayan siz değerli taraftarlarımız ve derneklerimize yüzde 25 indirimle teşekkür ediyor" denildi.

Kampanya kapsamında, 28 Ağustos-4 Eylül 2011 tarihleri arasında  Fenerium'dan alışveriş yapacak tüm taraftarlara ve derneklere, A takım, formalar  ve yeni sezon ürünleri hariç, kasada bütün ürünlerde yüzde 25 indirim uygulanacak.

'Emekliye 10 bin TL yeter' dedi, Özgür Demirtaş'ı çileden çıkardı Tahir Elçi davasında sanıklara beraat talebi TÜİK'ten turizm istatistiklerinde revizyon Yargıtay'da başkan 26'ncı turda da seçilemedi Bomba kulis: Erdoğan yarın bazı isimleri görevden alabilir