Finans Emeklilik ve Hayat'ı satacak

Finansbank, Finans Emeklilik ve Hayat'ın hisselerinin satışı ve münhasır acentelik sözleşmelerinin yapılması konularında danışmanlık firmalarını yetkilendirecek.

Abone ol

İSTANBUL - Finansbank, Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş'nin hisselerinin satışı ve münhasır acentelik sözleşmelerinin yapılması konularında danışmanlık firmalarını yetkilendirecek.

Finansbank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, bankanın yüzde 99,99 oranında pay sahibi olduğu Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş hisselerinin satışı ve sigorta şirketleriyle hayat sigortası ve elementer sigorta ürünlerine ilişkin münhasır acentelik sözleşmelerinin yapılmasının yönetim kurulunda değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, stratejik alternatifleri değerlendirmek üzere danışmanlık firmalarının yetkilendirilmesi hususunda banka genel müdürlüğünün yetkili kılındığı belirtildi.

Meteoroloji uzmanı uyardı: Bir hafta boyunca etkili olacak Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı gündem oldu 20 ilde Sibergöz-39 operasyonu: 74 gözaltı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları Valilik duyurdu: İstanbul'da bugün bazı yollar kapalı