Finansbank'tan yeni anapara koruma amaçlı fonlar

Banka, altının Amerikan Doları cinsinden ons fiyatının düşüşüne ve yükselişine endeksli Anapara Korumalı 2 fon çıkaracak

Abone ol

İSTANBUL - Finansbank, altının Amerikan doları cinsinden ons fiyatının düşüşüne ve yükselişine endeksli Anapara Korumalı 2 fon çıkaracak.

Finansbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, altının yükseleceğini ya da düşeceğini düşünen yatırımcılar için altının Amerikan Doları cinsinden ons fiyatının düşüşüne ve yükselişine endeksli Anapara Korumalı 2 fon çıkaracağı belirtildi.

Fonların, vade sonuna kadar elde tutulduğu takdirde anaparayı korurken, yatırımcıların altın fiyatlarındaki olası yükselişten veya düşüşten getiri elde etmelerinin hedeflendiği kaydedildi.

Halka arzı 5-9 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 366 gün vadeli fonların, anaparanın güvence altında olduğu ortamda, yatırımcılara vadeli mevduatın üzerinde alternatif getiri fırsatı sunacağı duyuruldu.

Antalya, bu yıl 418'i 5 yıldızlı 812 otelde misafirlerini ağırlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı Güneş enerjisi kurulu gücünde rekor artış Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi İsviçre oldu Anadolu Otoyolu'nda iki tırın karıştığı kazada iki kişi öldü, bir kişi yaralandı