Finansbank'tan yurt dışı harcamalarına özel avantajlar

Kart sahipleri, Ağustos 2011'e kadar yurt dışında yapılacak harcamalarda, 4 taksit fırsatından yararlanabilecek.

Abone ol

İSTANBUL - Finansbank'ın, ClubFinans Xclusive, ClubFinans ve World Signia kartları ile müşterilerine, yurt dışı harcamalarına özel avantajlar sunduğu bildirildi.

Finansbank'tan yapılan açıklamada, kart sahiplerinin Ağustos 2011'e kadar yurt dışında yapacakları harcamalarda, 4 taksit ve yüzde 15'e varan indirim fırsatından yararlanabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, ClubFinans Xclusive ve World Signia sahiplerinin, yurt dışında yapacakları 150 lira ve üzeri tüm harcamalarında 4 taksit, ClubFinans sahiplerinin ise 3 taksit imkanından yararlanabildikleri, World Signia kart sahiplerinin uygulamaya 0 216 522 49 49'u, ClubFinans ve ClubFinans Xclusive kart sahiplerinin ise 0 216 522 49 59'u arayarak dahil olabildikleri belirtildi.

Finansbank'ın ayrıca, ClubFinans Xclusive ve World Signia sahiplerine 75 lira ve üzeri tüm restoran harcamalarında yüzde 15, ClubFinans sahiplerine ise yüzde 10 indirim uyguladığı ifade edilen açıklamada, Finansbank'ın, müşterilerine uçak bileti alımlarında da avantaj sağladığı, World Signia sahiplerinin kredi kartlarında biriken ParaPuan'larını uçak bileti alımlarında 5 kat, ClubFinans ve ClubFinans Xclusive sahiplerinin ise 3 kat değerli olarak kullanabildikleri vurgulandı.

Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak