G-20 Kobi Finansman yarışması başladı

KOBİ Finansmanına yönelik modellerin sunulması için son tarihin 25 Ağustos 2010. Kazananlar, Seul'de düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi'ne davet edilecek.

Abone ol

İSTANBUL- Kanada'nın Toronto şehrinde 26-27 Haziran'da düzenlenen G-20 Liderler Zirvesi ile birlikte G-20 KOBİ Finansmanı Yarışması başlatıldı.

Hazine Müsteşarlığı'ndan yapılan açıklamada, yarışmanın temel amacının, KOBİ'lerin finansman imkanlarının artırılması olduğu, yarışmayla birlikte, KOBİ finansmanı alanında en başarılı yöntem ve modellerin tespit edilerek bu modellere gerekli finansman desteğinin sağlanmasının öngörüldüğü ifade edildi.

Yarışmanın tüm özel sektör katılımcılarına açık olduğu belirtilen açıklamada, KOBİ Finansmanına yönelik modellerin sunulması için son tarihin 25 Ağustos 2010 olduğu, başvuruların "http://www.changemakers.com/SME-Finance" internet adresinden yapıldığı kaydedildi.

Açıklamaya göre, 9 Kasım 2010 tarihinde sonuçlanacak yarışma, Afrika, Doğu Asya ve Pasifik, Avrupa ve Orta Asya, Latin Amerika ve Karayipler, Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Güney Asya olmak üzere 6 bölgeden en az bir kazanan olması şartıyla toplam 15 kazanan KOBİ finansmanı modeli ilan edilecek.

Kazananlar, 11-12 Kasım 2010 tarihlerinde Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenecek olan G-20 Liderler Zirvesi'ne davet edilecek. Ayrıca, kazanan modellere gerekli finansman desteğinin sağlanması amacıyla, Seul Zirvesi'nden sonra Almanya'da bir KOBİ Finansmanı Konferansı düzenlenecek.

Adli Tıp incelemesi tamamlandı: Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belli oldu mu? Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi İş dünyasından 19 Mayıs mesajları Meteoroloji uzmanı uyardı: Bir hafta boyunca etkili olacak