Galatasaray gruptaki liderliğini sürdürdü

Galatasaray, Portekiz ekibi Benfica'yı 2-0 yendi

Abone ol

LİZBON - UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu maçında Galatasaray, deplasmanda Portekiz ekibi Benfica'yı 2-0 yendi.

Galatasaray'da teknik direktör Sikibbe sakat Kewell'ın yerine ilk 11'de Ümit Karan'a şans verdi. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı-kırmızılı ekip ilk 45 dakikanın büyük kısmında rakibine oranla daha iyi bir futbol sergiledi; ancak yakalanan pek çok gol pozisyonundan yararlanılamadı. Mücadelenin ilk bölümü golsüz eşitlikle geçildi.

Maçın ikinci bölümünde de sahada Galatasaray'ın üstünlüğü vardı. Sarı-kırmızılı ekip 52. dakikada Emre Aşık'ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra da oyundaki üstünlüğünü devam ettiren konuk ekip, 69. dakikada Ümit Karan'ın attığı golle skoru 2-0 yaptı. Galatasaray Milan Baros ile de çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadı.

Bu dakikadan sonra her iki takımın çabası gol getirmedi ve Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Grupta 2. galibiyetini alan sarı-kırmızılı ekip puanını 6'ya çıkartırken en yakın rakibine de 4 puan fark attı ve üst tur için çok büyük bir avantaj sağladı.

Eda Nur Gezer soruşturmasında bir kişi tutuklandı Cem Garipoğlu'nun son görüntüleri ortaya çıktı! Gazze’de can kaybı 34 bin 683’e yükseldi Stellantis, Avrupa pazarının zirvesinde Hazine yarın iki ihale düzenleyecek