Galatasaray, yeni transferlerini İMKB'ye bildirdi

Zvjezdan Misimoviç'in bonservisine 7 milyon euro, 1 yıllık kiralanan Emiliano Insua'nın kulübüne de 750 bin euro ödenecek.

Abone ol

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü, Zvjezdan Misimoviç ve Emiliano Insua transferlerinin mali ayrıntılarını İMKB'ye bildirdi.

Almanya'nın Wolfsburg takımından transfer edilen Boşnak oyuncu Zvjezdan Misimoviç için kulübüne bonservis bedeli olarak, 3 taksitte 7 milyon euro ödeneceği ifade edildi. Sarı-kırmızılı kulübün Wolfsburg'a, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında 2 milyon 500 biner euro, 2012-2013 sezonunda ise 2 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Galatasaray'la 4 yıllık sözleşme yapan Zvjezdan Misimoviç'in ise yıllık 2 milyon 100 bin euro sabit transfer ücreti ve 10 bin euro maç başı ücreti alacağı kaydedildi.

Öte yandan, Liverpool'dan satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralanan Emiliano Insua için kulübe 750 bin euro ödeneceği, oyuncuya da 1 milyon 60 bin euro sabit transfer ücreti ve 8 bin euro maç başı ücreti verileceği bildirildi.

BRICS kendi merkez bankasını kuruyor İlaçta ‘tersine’ kaçakçılık uyarısı Bir sigara grubuna daha zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara kaç TL? Armada Gıda, yeni yatırımlarla globalde pazar payını artıracak Futbol piyasası düzenleme ve denetleme kurumu FPDDK kurulsun