Galatasaray'da terör protestosu

Taksim'de terörü protesto etmek için toplanan grup Tünel'den Galatasaray Meydanı'na yürüdü

Abone ol

İstanbul Erzurumlular Dernekleri Platformu, terör olaylarını protesto etmek için Tünel Meydanı'ndan Galatasaray Meydanı'n yürüdü. Şişli'de toplanan bir grup ise artan terör olaylarını düzenledikleri yürüyüşle protesto etti.

İstanbul Erzurumlular Dernekleri Platformu, terör olaylarını protesto etmek için Tünel Meydanı'ndan Galatasaray Meydanı'na yürüdü. Beyoğlu Tünel Meydanı'nda toplanan platform üyeleri, "Ne mutlu Türküm diyene", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Polise kalkan eller kırılsın" şeklinde slogan atarak ve tekbir getirerek Galatasaray Lisesi'ne önüne yürüdü. Grup burada İstiklal Marşı okudu. Ardından grup adına Avrupa Yakası Erzurumlular Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman basın açıklamasını okudu. Toraman, "Son aylarda gelişen ve gittikçe artan terör saldırıları ve şehitlerimiz için buradayız. Grup olaysız şekilde dağıldı.

Şişli'de teröre tepki yürüyüşü

Şişli'de toplanan bir grup, artan terör olaylarını düzenledikleri yürüyüşle protesto etti.bayrağını taşıdı, teröre karşı sloganlar attı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu bir grup, Kurtuluş son durak meydanında saat 14.00 sıralarında bir araya geldi. Türk bayrakları ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Terörü lanetliyoruz,"Türk-Kürt kardeştir PKK kalleştir" yazılı pankartlar taşıyan grup sloganlar eşliğinde Şişli Cami'sine doğru yürüyüşe geçti. Kurtuluş Caddesi'ni kullanarak Halaskargazi Caddesi'ne yürüyen gruba yolda bazı vatandaşlar alkışlarla bazıları ise araçlarından korna çalarak destek verdi. Atatürk Müzesi önünde şehit isimleri okuyan grup, burada bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okudu. Polisin güvenlik önlemleri aldığı yürüyüş, Şişli Cami'sinin önünde son buldu.

Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum...