Gedik Yatırım'ın halka arz fiyatı 1.30 TL

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin halka arzında bir payın fiyatı 1,30 lira olarak belirlendi.

Abone ol

ANKARA - Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin halka arzında bir payın fiyatı 1,30 lira olarak belirlendi.

SPK'nın haftalık bültenine göre, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin mevcut sermayesini temsil eden 36 milyon lira nominal değerli paylarının tamamı kurul kaydına alındı.

Büyükhanlı Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2 milyon lirası halka açılma yoluyla olmak üzere menkul kıymet ihracı için Kurul'a başvuruda bulunurken, Hedef Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. 1 milyon 700 bin lirası bedelli olmak üzere hisse senedi ihracı için, EVG Yatırım Ortaklığı A.Ş 2 milyon 500 bin lirası bedelli olmak üzere hisse senedi ve Boyner Büyük Magazacılık A.Ş de 40 milyon lira tutarında tahvil ihracı için SPK'ya başvuruda bulundu.

İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş, Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri A.Ş. ve Aslan Çimento A.Ş. de kayıtlı sermaye sistemine geçmek veya tavan yükseltmek amacıyla SPK'ya başvuruda bulundu.

Global Menkul Değerler A.Ş. A Tipi Çocuğumun Geleceği Hisse Senedi Fonu'ndaki 20 milyon lira tutarındaki 2 milyar pay da Kurul kaydına aldı.

Kudüs’te İsrail polisi bir Türk vatandaşını öldürdü "Polemiklerle gündemi meşgul etmenin anlamı yok" Ankara'da ekmeğe zam SunExpress’ten Birleşik Krallık’ta rekor büyüme AB'den Meta'ya soruşturma