Green Park, dünya çapında kongrelerin peşinde

Pendik'te açılan Türkiye'nin en büyük kongre otelinde, 55 toplantı ve organizasyon mekanı ile 1,700 kişilik oditoryum var

Abone ol

İSTANBUL - The Green Park Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, Pendik'te açtıkları Türkiye'nin en büyük kongre oteliyle, kongre turizminde ciddi bir eksikliği giderdiklerini belirterek, "Avrupa ve dünya ölçeğinde önemli kongreleri otelimize alacağız" dedi.

Üstündağ, The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'de düzenlediği basın toplantısında, turizm sektörüne 1993 yılında girdiklerini, İstanbul Taksim, Merter, Bostancı ve Kocaeli Kartepe Kayak Merkezi'ndeki dağ otelinin ardından, zincirin beşinci halkası olan Pendik sahilindeki 5 yıldızlı kongre otelini nisan ayında hizmete açtıklarını kaydetti.

5 yıldızlı otelin, Pendik sahilinde 538 odası, 55 toplantı ve organizasyon mekanıyla hizmet verdiğini aktaran Üstündağ,  bin 700 kişi kapasiteli dev oditoryumu bulunan otelin, açılışının ilk haftasında Dünya Ralli Şampiyonası'na da sponsorluk yaptığını hatırlattı.

Otelde ilk 4 ayda, değişik kademelerde 296 kişinin istihdam edildiğini, işe alım sürecinin devam ettiğini, dönemsel olarak bu rakamın yaklaşık bin kişiye ulaşacağını dile getiren Üstündağ, "Helikopter pisti de olan otelimiz, 1500 araçlık kapalı ve 250 araçlık açık otoparkları ile organizasyon sahiplerine ayrı kolaylık sunuyor. Dileyen misafirler, helikopterle transfer imkanını yaşayabiliyor" diye konuştu.

"Pendik'te açtığımız Türkiye'nin en büyük kongre oteliyle kongre turizminde ciddi bir eksikliğe çözüm ürettik. Avrupa ve dünya ölçeğinde önemli kongreleri otelimize alacağız. İlklere imza atmaya devam edeceğiz."

Türkiye'nin her yerine yatırım yapmaya ve tekliflere açık olduklarını ifade eden Üstündağ, İstanbul'da vergi sıralamasında 9. olduklarını, ilk 5'e girmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz