Gümüşdağ, Savcı Berk'e ifade verdi

TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın şike soruşturması kapsamında ifadesi alındı.

Abone ol

İSTANBUL - Şike soruşturması kapsamında dün gözaltına alınan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, bugün adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Gümüşdağ, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirildi. TFF Başkan Vekili Gümüşdağ, şike soruşturması kapsamında ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'e ifade verdikten sonra serbest bırakılan Gümüşdağ, adliye çıkışında basın mensuplarına açıklama yaptı.

Gümüşdağ, şunları söyledi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü, savcılığımızın isteği üzerine, başkanlığını yaptığım İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Beşiktaş arasında oynanan Türkiye Kupası final müsabakasıyla ilgili bilgime başvurdular. Kulüpler Birliği Başkan Vekili, kulüp başkanlığım, TFF Başkanlığına adaylığım seçim sürecinde adaylığım ile ilgili bilgi alındı. Bunların hepsini çok açık ve net ilettik, bildirdik. Her ifademde gerek Beşiktaş, gerek diğer konularla ilgili şunu özellikle belirttim, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve şahsım Göksel Gümüşdağ olarak, camiam olarak, hiç idari ve adli cezaya gerek kalmaksızın, en ufak bir emare olsa TÜrk futbolundan çekilmeye hazır olduğumu kayıtlara da geçtim. Savcıya da rica ettim. O da bu anlamda 'gidebilirsiniz' diye talimat verdi. Biz de ayrılıyoruz. Çok teşekkür ederim."

Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Martı'nın CEO'su UKOME toplantısına alınmadı