Halk Ekmek, indirime devam edecek

Ekmek ramazan ayından sonra da 40 kuruş yerine 35 kuruştan satılacak

Abone ol

ANKARA - Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ramazan ayı dolayısıyla 40 kuruş yerine 35 kuruştan sattığı normal ekmeği aynı fiyattan satmaya devam edecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, ramazan süresince 300 gramlık normal ekmeği 40 kuruş yerine 35 kuruştan sattıklarını anımsatarak, indirimin ramazan ayından sonra da devam edeceğini bildirdi.

İndirimden sonra satışlarda büyük artış yaşandığını belirten İlkbahar, tüketiciye ucuz ve sağlıklı ekmek sunmaya devam etmek istediklerini, normal ekmeğin daha lezzetli ve sağlıklı olması için de çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

İlkbahar, ramazan dolayısıyla ürettikleri 450 gramlık pideyi de 60 kuruştan sattıklarını belirterek, böylece başkentlilerin daha düşük fiyata pide yediğini ifade etti.  

Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak