Hangi filmler vizyona giriyor? -Fragmanları izleyebilirsiniz-

Vizyonda 6 yeni eserin yer alacağı haftada Fransız komedisi "Can Dostum" ve Türk dramı "Can" öne çıkıyor. Aksiyon severler için ise "Koruyucu" görülmesi gereken filmler arasında yer alıyor.

Abone ol

İSTANBUL - Bu hafta 5 yeni film ve bir müzikal gösterime giriyor. İki Türk filminin beyaz perdede yerini alacağı haftada Anadolu Ateşi grubunun dans gösterileri de 3 boyutlu olarak izlenebilecek. Holywood yapımları arasında ise aksiyon filmi Safe/Koruyucu dikkat çekiyor.

Can

Dünyanın en büyük bağımsız film festivali "Sundance"de dramatik dalda Dünya Sineması Jüri Özel Ödülüne layık görülen "Can", çocuğu olmayan bir çiftin illegal yollarla çocuk sahibi olduktan sonra yaşadıkları dramı anlatıyor. Filmin başrollerini Selen Uçer ve Usta tiyatrocu/aktör Serdar Orçin paylaşıyor.



İkizler Firarda

Bir yanlış anlama sonucu yıllar önce ölen annelerini aramaya başlayan iki küçük kızın hikayesinin anlatıldığı film Bursa'da geçiyor. Sümer Tilmaç, Oya Aydoğan gibi isimlerin de yer aldığı filmin yönetmeni ise Yusuf Füven. Aile komedisi türündeki İkizler Firarda 70 kopya ile vizyonda yerini alacak.



Safe / Koruyucu

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Jason Statham'ın başrolünde olduğu Koruyucu, hikaye olarak olmasa da anlatım olarak, "Transporter/Taşıyıcı", "Crank" gibi filmlerin izinden gidiyor. Çok gizli bir şifreyi çözen, yüksek zekalı 12 yaşında bir kız çocuğunu mafyaya karşı koruyan Statham, binbir türlü dövüş sanatını bıkmadan, usanmadan düşmanları üzerinde uygulamaya devam ediyor.
 



Intouchables / Can Dostum

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Intouchables, paraşüt kazası sonucu felç kalan bir adamın ile bakıcısının hikayesini anlatıyor. Fransız yapımı olan film, trajik konusuna rağmen seyircilere eğlenceli vakit geçirtebilen filmlerden. Baygın fransız anlatımı dışında kalan film, gişe izleyicilerini de mutlu edebilecek gibi görünüyor.



One for the Money / Aşk ve Para

Yönetmenliğini Julie Anne Robinson'un yaptığı filmin başrolünde güzel oyuncu Katherine Heigl yer alıyor. Polisiye-Komedi türündeki film, gösterime girdiği ABD'de seyirciler iyi not alamamış durumda.



Anadolu Ateşi 3D

Doğu ile Batı medeniyetlerinin buluşmasını dans ile anlatan Anadolu Ateşi grubu gösterileri ile oluşturulan film 3 boyut severler için haftanın tek yeni seçeneği. Mustafa Erdoğan öncülüğünde uzun yıllardır gösterilerine devam edern grup, sahnede izleyemeyenler için vizyona giriyor.



Uğur Yılmaz

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Balkan göçmenleri' açıklaması Eda Nur Gezer soruşturmasında bir kişi tutuklandı Cem Garipoğlu'nun son görüntüleri ortaya çıktı! Gazze’de can kaybı 34 bin 683’e yükseldi Stellantis, Avrupa pazarının zirvesinde