"Hiçbir istismar davasının kapanmasına izin vermeyeceğiz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, İstanbul'da bir devlet hastanesine 5 ayda 115 hamile çocuğun başvurduğu iddialarıyla ilgili "Sürecin takipçisi olacağız. Hiçbir istismar davasının kapanmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Abone ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 5 ayda toplam 115 hamile çocuğun başvuru yaptığı ancak bu durumun yetkililere bildirilmediği iddialarıyla ilgili konuştu.

Kaya, "Olayla ilgili avukatlarımızı da İstanbul'a yönlendirdik. İstanbul'da avukatlarımız da savcılıkla birlikte konuyu takip ediyorlar. Ayrıca olayda bahse konu olan çocuklarımızla ilgili de Bakanlık olarak bugün itibarıyla sosyal inceleme başlattık.

"Çocukları evlerinde ziyaret edeceğiz"

Tüm çocuklarımızı evlerinde ailelerinin yanında ekiplerimiz ziyaret edecekler ve sosyal incelemelerini tamamlayacaklar. Sürecin takipçisi olacağız. Hiçbir istismar davasının kapanmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

İstanbul Valisi: Sorumlu varsa karşılığını görür

Bakan Ersoy açıkladı: F1 yarışları 2026 itibarıyla İstanbul'a gelecek Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı