Hızlı Tren'in 3. hattı açılıyor

Ankara-Eskişehir ve Ankara-Konya'dan sonra Eskişehir-Konya arasında da yüksek hızlı tren seferleri başlıyor.

Abone ol
ANKARA - Ankara-Eskişehir ile Ankara-Konya hizmet veren ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği YHT'ler 23 Mart 2013'ten itibaren Eskişehir-Konya arasında da hizmet verecek. Eskişehir-Konya YHT hattı, 23 Mart Cumartesi günü Eskişehir'de düzenlenecek törenle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından işletmeye açılacak.
 
Eskişehir-Konya YHT seferlerinin başlamasıyla iki şehir arası seyahat süresi 1 saat 50 dakikaya, Konya-Bursa arası seyahat süresi de 4 saate düşecek. Eskişehir-Konya arasında ilk etapta Eskişehir'den saat 08.30 ve 14.30'da, Konya'dan da saat 11.30 ve 17.25'te olmak üzere günlük 4 sefer düzenlenecek.
 
Ankara-Eskişehir ve Ankara-Konya hatlarında olduğu gibi Bursa-Konya arasında YHT ile otobüs bağlantılı kombine taşımacılık yapılacak. Böylece otobüsle 8 saat olan Konya-Bursa arası seyahat süresi 4 saate düşecek.
 
Otomotiv satışları 21 ay sonra sert geriledi Dünyanın ilk borsası Aizanoi NFT’lerle hayat bulacak Sakhalin Istanbul'dan görkemli açılış! Space’24, yaratıcı disiplinleri bir araya getirecek Vodafone öğrencilere yapay zekâ eğitimi verecek