Holiday Inn'den 60. Yıl Pırlantası

Abone ol

 
İSTANBUL - Holiday Inn otellerinin 60. yılının kutlanmasına özel zincirin otelleri arasında ve misafirler arasında yapılan çekilişte '60. Yıl Pırlantası' sahibini buldu. 
 
Türkiye'ye ilk kez  31 Temmuz 1990 yılında Holiday Inn markası ile giriş yapan IHG, Istanbul dışında; Ankara,  Antalya ve Bursa'daki otelleri ile Türkiye'de gelişmeye devam etmektedir.  Misafirler arasında en güzel sloganı yazan kişi otelin misafirlerinden Nimetullah Topraksever seçildi.
 
"60 Yıldır Hayallerinizin Ötesinde…"

IHG Holiday Inn markasının önde gelen otellerinden biri olan Holiday Inn Istanbul City Genel Müdürü Evren Tolgay, "Ben ve ekibim; kaliteli servis anlayışımız, yüksek misafir memnuniyetimiz ile Holiday Inn otellerinin 60. Yılına ve konuğumuzun da  sloganında vurguladığı '60 yıldır hayallerinizin ötesinde' anlayışına yakışır bir hizmet sunmakta ve bunun ötesine geçmek için tüm gücümüzle çalışmaktayız" dedi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz