İki aile arasında kavga: 7 ölü

Diyarbakır Hazro'ya bağlı Çiftlibahçe köyünde iki aile arasıda çıkan silahlı kavgada 7 kişi öldü. Kavganın, çocuklarının dağa çıkarıldığını savunan aile ile suçladıkları aile arasında çıktığı ifade ediliyor.

Abone ol

DİYARBAKIR -  Diyarbakır'ın Hazro ilçesine bağlı Çiflibahçe köyünde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 7 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Kavganın, çocuklarının dağa çıkarıldığını savunan aile ile suçladıkları aile arasında çıktığı ifade ediliyor.

PKK'nın silahlı eyleme başlamasının yıldönümü olan 15 Ağustos'ta bir ailenin 3 çocuğu kayboldu. Bir süre sonra çocukların dağa çıkarıldığı öğrenildi. BDP'li bir belediye meclisi üyesini suçlayan aile, 'Çocuklarımızı siz dağa çıkardınız, geri getirin' talebinde bulundu. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine silahlar konuştu.

'Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı' iddialarına yalanlama 1 Mayıs'ta gözaltına alınan 52 kişiye tutuklama talebi La Liga'da şampiyon Arda Güler'li Real Madrid! Bitcoin'de yükseliş sürüyor: Gün ortasında 64 bin doları aştı Deep Purple'dan yeni şarkı