İnegöl'de 25 kişi daha gözaltına alındı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün gece çıkan olaylarla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Abone ol

İNEGÖL - Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün gece üç kişinin beş kişiyi bıçakla yaralamasının ardından çıkan olaylarla ilgili 25 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Orhaniye Mahallesi Çinili Cami'nin yanında bulunan bir kahvehanede meydana gelen bıçaklı kavganın ardından başlayan olaylarla ilgili güvenlik güçleri tarafından başlatılan soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Güvenlik güçleri, kamera kayıtlarından olaya karıştığı belirlenen 25 kişiyi ev ve iş yerlerinde gözaltına aldı. Böylece, olayla ilgili  gözaltına alınanların sayısı 32'ye yükseldi.

İnegöl Merkez Polis Merkezinde ifadesi alınan zanlıların daha sonra Bursa Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.

Emniyet müdürlüğü yetkilileri, olayla ilgili kamera kayıtlarının incelenmesine devam edildiğini, gözaltına alınanların  sayısının artabileceğini bildirdi.

Olayların meydana geldiği bölge, yakılan araçların kaldırılmasının ardından belediye ekiplerince temizlendi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz