ING Bank, fon için talep toplayacak

ING Bank, anapara koruma amaçlı 4. alt fon için talep toplayacak.

Abone ol

İSTANBUL - ING Bank'tan yapılan açıklamaya göre; anapara riski almadan piyasadaki alternatifleri değerlendirmek isteyen yatırımcılara yönelik hazırlanan fon, İMKB 30 için başlangıç ve vade sonu endeks değerinde yükseliş olması durumunda yatırımcısına belli bir katılım oranında kazanç sağlayacak.

Ekim 12–19  tarihleri arasında talep toplama yöntemi ile sunulacak ING Bank Koruma Amaçlı Şemsiye Fona bağlı B tipi yüzde 100 anapara koruma amaçlı 4. alt fonun dayanak varlığı IMKB30 Endeksi olurken, fon, mevcut piyasa koşulları altında borsa endeks seviyesinin önümüzdeki yaklaşık 1 yıllık vadede yükseleceğini öngören yatırımcılara hitap ediyor.

ING Bank, anapara korumalı fonlar kapsamında son olarak Nisan ayında 3. alt fon ürününü yatırımcılara sunmuş ve 125 milyon liralık taleple karşılaşmıştı.

İşte İbrahim Reisi’nin düşen helikopterinin ilk görüntüleri... Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı İHA'ların özellikleri... Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken tasarruf çıkışı Benzin ve motorin güncel fiyatları (20 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları) Rusya'dan Çin'e Moğolistan üzerinden petrol ve doğalgaz