İş'le Buluşmalar yarın Bursa'da

Geleneksel toplantının bu kez başlığı 'Değişen Gündem ve Yeni Konumlanma'

Abone ol

İSTANBUL - Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın yöneteceği 'Değişen Gündem ve Yeni Konumlanma' başlıklı toplantı öncesi Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile İş Bankası arasında bir imza protokolü gerçekleştirilecek. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası'nda düzenlenecek etkinlik Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Sönmez ve Arkas Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas'ın konuşmaları ile başlayacak.

Öğleden sonra gerçekleştirilecek panelde ise Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof Dr. Taner Berksoy, 'Krizi Çözen Nedenler, Kriz Sonrasının Temel Problemleri olacak', Dalgakıran Kompresör AŞ-Orta Anadolu Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Makine Tanıtım Grubu Eşbaşkanı Adnan Dalgakıran 'Dün, Bugün, Yarın Sanayileşme ve Kalkınma Perspektifinde Türkiye, Otomotiv Sanayii Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ercan Tezer 'Otomotiv Sektöründe 2010 ve Gelecek', Dünya Gazetesi Yazarı Rüştü Bozkurt 'Küçük ve Orta Ölçekli İşyerlerinin Gündemi' başlıklı sunumlarını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı Özgür Özel'den 19 Mayıs mesajı: 'Atılan o ilk adımın izinden...' Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Kapadokya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıldı İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı