İstanbul Finans Zirvesi yarın başlıyor

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde gerçekleştirilecek IFS 2010'da ele alınacak konular toplam 9 oturumda tartışılacak.

Abone ol

İSTANBUL - Türkiye'yi ve dünyayı yakından ilgilendiren uluslararası finansal ve ekonomik gelişmelerin tartışılacağı "İstanbul Finans Zirvesi" (Istanbul Finance Summit-IFS), yarın başlıyor.

PGlobal ile Yedi24 Şirketler Grubu tarafından organize edilen ve Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde gerçekleştirilecek IFS 2010'da ele alınacak konular toplam 9 oturumda tartışılacak.

30 Eylül'e kadar sürecek zirve boyunca "Kriz sonrasında küresel finans sektöründe düzenleme ve reform ihtiyaçları", "Merkez bankacılığı: Kriz sonrası ekonomik ve finansal istikrar", "Finans merkezleri: Deneyim ve düellolar", "Enerji, yerel yönetimler, altyapı ve proje finansmanı", "İslami finans: Eksiklikleri giderebilir mi?", "Kriz sonrası sermaye piyasaları ve türev araçlar", "Kurumsal ve bireysel yatırımcılar ve varlık yönetimi", "Ticaret finansmanı ve ihracat kredisi sigortası" ile "Doğrudan yatırımlar, özel sermaye yatırımları, birleşme - devralma finansmanı" başlıklı oturumlar yapılacak.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılmasının beklendiği zirvede Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, İMKB Başkanı Hüseyin Erkan, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, İslam Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Muhammed Ali Al-Madani, Meksika Merkez Bankası Başkanı Augustin Carstens, Brezilya Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Luiz Awazu Pereira Da Silva ile Hindistan Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Subir Gokarn'ın aralarında bulunduğu 50 konuşmacı yer alıyor.

BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Martı'nın CEO'su UKOME toplantısına alınmadı Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Türkiye Sigorta 3 milyar 527 milyon lira net kar elde etti