İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Tarih verildi

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle Avrupa’daki yüksek basınç, Türkiye’ye yağış getiriyor. İstanbul’da beklenen kar yağışı için ise uzmanlar tarih verdi.

Haber Merkezi | Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkemizin kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Zonguldak ve Bartın çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara'nın güneyi, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda pus ve yer yer sis bekleniyor.

İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

İstanbul'a mevsimin ilk kar yağışının ne zaman görüleceği ise merak konusu... Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan NTV Meteorolojik Editörü Dilek Çalışkan, “Ocak ayının sonu ile şubat ayınında başında kar yağacak illerimiz olacak” dedi.

İstanbul’da bu hafta poyrazın sert eseceğini söyleyen Çalışkan, şubat ayının başında İstanbul'a kar yağma ihtimalinin olduğunu dile getirdi.

Bodrum'dan ilk lahmacun haberi geldi! Şoke eden rakam... Münevver Karabulut'un babasından Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk açıklama Pek çok ilde gece saatleri için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı "Ücretsiz doğal gaz yardımının süresinin uzatılması şart" iPhone'daki bu soruna dikkat: Apple harekete geçti