İstinye Üniversitesi'nden hemşirelik öğrencilerine iş garantisi

Ek yerleştirme tanıtım günleri bugün başlayan İstinye Üniversitesi, tüm hemşirelik ve ebelik öğrencilerine grubun hastanelerinde iş garantisi verdiğini duyurdu.

Abone ol

MLPCare Grubu’nun eğitim yatırımı olarak 2016-2017 akademik yılında ilk öğrencilerine kapılarını açan İstinye Üniversitesinde Ek Yerleştirme Tanıtım Günleri başladı. 22-30 Ağustos tarihleri arasında üniversitenin Topkapı Sağlık Kampüsünde düzenlenecek olan Ek Yerleştirme Tanıtım Günlerinde, her gün 09:00-17:00 saatleri arasında, kampüs turunu da kapsayacak şekilde aday öğrenci ve velilerle kontenjanı müsait bölümler ile ilgili bilgi verilecek, görüşmeler yapılacak. 

Farklı burs olanaklarıyla desteklenecek ek yerleştirme dönemi için öğrenciler kampüse gelip, danışmanlık alarak tercih yapabilecek.

Medical Park, Liv Hospital ve VM Medical Park hastaneleri ile Türkiye’nin büyük sağlık gruplarından olan MLPCare Grubu’nun kurduğu İstinye Üniversitesinden mezun olan tüm Hemşirelik ve Ebelik öğrencilerine grubun hastanelerinde iş garantisi vereceğini bildirdi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ve Radyoterapi bölümleri için de başarılı öğrencilere tanınan iş garantisinin yanı sıra esnek bölüm değiştirme imkanı sunuluyor. 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz