Kamil Koç'un Konya seferleri başlıyor

Şirket, Konya'da ilk etapta günlük 21 kalkış 21 dönüş olmak üzere toplam 42 sefer düzenleyecek.

Abone ol

KONYA - Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Kamil Koç firması, Konya seferlerine 4 Haziran'da başlıyor.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Dedeman Konya Otel'de düzenlediği basın toplantısında, ilk etapta Konya'dan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Çanakkale ve Alanya'ya düzenlenecek seferlerle Kamil Koç'un kalitesi ve konforunu Konyalılarla tanıştıracaklarını bildirdi.

Erdoğan, 100 bine yakın üniversite öğrencisini barındıran Konya'nın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Konya'nın yıllık yolcu kapasitesi 6 milyon 300 bin civarında. Biz bu nedenle Konya'yı çok önemsiyoruz. Buraya kalitemizle geliyoruz. Kesinlikle fiyat rekabeti olmayacak, kaliteyi ön plana çıkaracağız" diye konuştu.

Konya'da ilk etapta günlük 21 kalkış 21 dönüş olmak üzere toplam 42 sefer düzenleyeceklerini anlatan Erdoğan, "Konya ile birlikte Türkiye genelinde 27 ile ve yaklaşık 103 ilçeye ulaştık" dedi.

Kamil Koç otobüslerinin "Rahat Hat" olarak adlandırılan VİP araçlarının da Konya'da seferlere başlayacağını belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

 "Gördüğü ilgi ve talep doğrultusunda, gün geçtikçe daha fazla araçla güçlendirilen 'Rahat Hat' filosu, tüm konforu ve özellikleri yanında, uygun fiyatıyla da ilgi çekiyor. Tamamı kişiye özel ekranlarla donatılmış olan 'Rahat Hat' seferlerinde ücretsiz olarak verilen hizmetler arasında cep telefonuyla konuşabilme, cep telefonunu şarj edebilme, diz üstü bilgisayarlarla internete bağlanabilme, azaltılmış oturma düzeniyle tekli/çiftli deri koltuklar ve özel yastıklarla daha konforlu seyahat edebilme, dijital uydu bağlantısı ile çok seçenekli televizyon izleyebilme, kişiye özel kulalıklarla müzik kanallarını dinleme yer alıyor."

Erdoğan, Kamil Koç'un otobüs filosunun Türkiye'deki en büyük ve en genç filolardan biri olduğunu belirterek, filonun yüzde 70'inin 2 yaşında ve daha genç otobüslerden oluştuğunu ve sürekli son model otobüslerle yenilendiğini sözlerine ekledi.

Kamil Koç, Konya seferlerine 4 Haziran'da başlayacak.

Adli Tıp incelemesi tamamlandı: Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belli oldu mu? Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi İş dünyasından 19 Mayıs mesajları Meteoroloji uzmanı uyardı: Bir hafta boyunca etkili olacak