Karışıklığın sebebi isim benzerliği

İçişleri Bakanı Şahin, Murat Karayılan'ın yakalanmasına ilişkin haberlerin isim benzerliğinden kaynaklandığını söyledi.

Abone ol

İSTANBUL - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, PKK'nın iki numaralı ismi Murat Karayılan'ın yakalanmasına ilişkin haberlerin isim benzerliği nedeniyle yaşanan bir karışıklıktan ibaret olduğunu söyledi.

Bakan Şahin, Başbakan Erdoğan ile yaptıkları görüşmenin ardından AKP Genel Merkezi'nden ayrılırken soruları yanıtladı. Şahin, Karayılan'ın yakalanmasına ilişkin yeni bir gelişme olup olmadığı yönündeki bir soruyu "Yeni bir gelişmemiz yok. Yansıyan haberler var. İsmi aynı soyadı farklı olan bir başka terörist terör yöneticisinin yakalanmasıyla ilgili bir haber karışıklığı var" şeklinde yanıtladı.

Şahin, bir soru üzerine terörle mücadele konusunda Başbakan Erdoğan'ın dünkü ifadelerinin de sert bir tavır olmadığını her zamanki ifadeleri olduğunu söyledi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz