KEİPA Dönem başkanlığı Ukrayna'ya devredildi

Mehmet Ali Şahin, Türkiye'nin KEİPA dönem başkanlığını Ukrayna Parlamento Başkanı Volodymyr Lytvyn'e devretti.

Abone ol

TRABZON  - TBMM Başkanı ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin, Türkiye'nin KEİPA dönem başkanlığını Ukrayna Parlamento Başkanı Volodymyr Lytvyn'e devretti.

Trabzon Zorlu Grand Otel'de düzenlenen KEİPA 36. Genel Kurul Toplantısı'nın açılışında konuşan Şahin, önemli bir bölgesel teşkilatın genel kurul toplantısına ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Karadeniz, kültürleri ve medeniyetleri buluşturup, harmanlayan bir bölgedir. Trabzon da bu bölgenin kimliğini en güzel şekilde temsil eden illerimizin başında gelmektedir" dedi.

TBMM Başkanı ve KEİPA Dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin, daha sonra Türkiye'nin KEİPA dönem başkanlığını Ukrayna Parlamento Başkanı Volodymyr Lytvyn'e devretti.

Şahin, Lytvyn'e başarılar dileyerek, her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti.

1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak