Komedyen Winslow, İstanbul'a gelecek

"Polis Akademisi"nin ünlü oyuncusu Michael Winslow, 22 Mart'ta BKM'de performans sergileyecek

Abone ol

İSTANBUL - Dünya çapında en çok izlenen komedi yapımları arasında gösterilen "Polis Akademisi"nin ünlü oyuncusu Michael Winslow, İstanbul'da gösteri sunacak.  

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Winslow 22 Mart'ta Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) performans sergileyecek.

Ses efekti konusunda dünyanın en iyileri arasında gösterilen Winslow, tebeşirin tahtada çıkardığı sesten jet uğultusuna, havlayan köpeklerden ıslak spor ayakkabısı sesine, radyonun cızırtılı sesinden gitar melodisine kadar binlerce sesi bire bir taklit edebiliyor.

Aynı zamanda dublaj sanatçısı olan Winslow, "Geleceğe Dönüş" ve "Terminatör" gibi filmlerde, "Robo Chicken" ve "Family Guy" dizilerinde seslendirme yaptı.

Birçok ülkede sahne alan komedyen tek gösteri için 22 Mart'ta İstanbul'da olacak. İngilizce sahnelenecek gösteride tercüman kullanılmayacak.

Winslow, gösteri öncesi Türkiye'deki hayranlarına gönderdiği mesajda, "Bu benim ülkenize ilk gelişim olacak. Birlikte çok güzel vakit geçireceğimizi umuyorum" ifadelerini kullandı.

Sesin kendisine çok iyi bir iletişim yolu gibi geldiğini ve seslere karşı hep ilgisi olduğunu anlatan Winslow, her şeyin, duyduğu her sesi taklit edebilmesi yeteneğini fark etmesiyle başladığını belirtti.

Winslow, Türkiye'de kendisi sayesinde Beat-Box'a başlayanlara da şu tavsiyelerde bulundu:

"Çok çalışsınlar. En iyi yapılacak şey bu çünkü. Ayrıca bildiğiniz gibi iyi bir enstrüman çalabilmeniz için seslerden anlamanız önemlidir. Aynı şekilde, bu işle ilgilenenlerin notaları anlaması ve ses perdesini çıkarmaları gerekir. İlk kural ise önce kendi sesini tanımaktır. Ayrıca ne yapmak istiyorlarsa onun için çalışmalı ve hiç vazgeçmemeliler."

Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Taksim Meydanı'na bariyerler yerleştirilmeye başlandı Kudüs’te İsrail polisi bir Türk vatandaşını öldürdü Cevdet Yılmaz’dan Huawei'ye ‘yatırım artırma’ çağrısı "Polemiklerle gündemi meşgul etmenin anlamı yok"