Latek Lojistik yüzde 36,4'ünü halka açacak

Şirket hisselerinin SPK kaydına alınması ve halka arzın gerçekleşmesi için nihai başvuruda bulundu

Abone ol
İSTANBUL - Latek Lojistik'in hisselerinin yüzde 26,4'ünü halka açacağı bildirildi.
Latek Lojistik'ten yapılan açıklamada, şirketin, hisselerinin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kaydına alınması ve halka arzın gerçekleşmesi için nihai başvuruda bulunduğu belirtildi.
Halka arz sürecinin aşamalarını tamamlayan Latek Lojistik'in, şirket sermayesini 26 milyon liradan 30 milyon liraya arttırdığı ve gerçekleştireceği halka arz ile borsada lojistik sektörünü temsil eden 3. firma olacağı ifade edildi.
Latek Lojistik'in sermayesinde arttırdığı 4 milyon lira nominal değerli hisse ile mevcut ortaklara ait 4 Milyon lira nominal değerli hisselerin halka arz edilmesinin planlandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Toplam 8 milyon lira nominal değerli hissenin halka arzının tamamlanmasının ardından şirketin halka açıklık oranı yüzde 26,4 olarak gerçekleşecek. Halka arzdan elde edilecek kaynak firmanın dünyadaki konumunu güçlendirmesini sağlayacak projeleri hayata geçirmek için kullanılacak. Latek Lojistik'in halka arzına Galata Menkul Değerler ve Meksa Menkul Değerler aracılık edecek."
1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 38 kişi tutuklandı Fener Rum Patrikhanesi'nde Paskalya ayini düzenlendi İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Kızılırmak'a otomobil devrildi: 3 yaralı 'Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı' iddialarına yalanlama