Maçlar 3 dakika geç başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaşanan terör saldırılarını kınamak için tüm profesyonel ligler ile A2 ve gençlik geliştirme liglerindeki maçların 3 dakika geç başlatılmasına karar verdi.

Abone ol

ANKARA - Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaşanan terör saldırılarını kınamak için tüm profesyonel ligler ile A2 ve gençlik geliştirme liglerindeki maçların 3 dakika geç başlatılmasına karar verdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, maçlarda oyuncular ve hakemler kollarına siyah bant takarken, karşılaşma öncesinde şehitler ve hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı da bildirildi.

Açıklamada, "Hakkari ve Bitlis'teki terörist saldırılar sonucu 29 güvenlik görevlimizin şehit, 3 vatandaşımızın da hayatını kaybetmesinden tarifsiz üzüntü duyuyoruz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Silahlı Kuvvetler ve Emniyet Teşkilatı ile tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz" denildi.

tff
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı Özgür Özel'den 19 Mayıs mesajı: 'Atılan o ilk adımın izinden...' Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Kapadokya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıldı İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı