Madımak oteli satışa çıkarıldı

Satışa çıkarılan otele 9 milyon 950 bin euro fiyat biçildi

Abone ol

SİVAS - Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te meydana gelen olaylarda 37 kişinin hayatını kaybettiği "Madımak Oteli" satışa çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, otelin satışı ile ilgili olarak "www.hurriyetemlak.com" adlı siteye ilan verildi. İlana göre merkezi İstanbul'da bulunan Ermaks Gayrimenkul firması aracılığıyla satışa çıkarılan otele 9 milyon 950 bin euro fiyat biçildi.

İlanda Eski Belediye Sokak Numara 2'de faaliyet gösteren 5 katlı 44 odalı 80 yataklı belirtilen otelin 2 yıldızlı olduğu bildirildi. İlanda ayrıca otelle ilgili olarak şu bilgiler verildi:

"Madımak Oteli, günümüzde, hergün artan marka değeri ile dikkati çekmektedir. Son derece merkezi yerleşimi ile bulunduğu lokasyon, Sivas ilimizin tam kalbinde yer almaktadır. Gerek bina olarak sahip olduğu yapısal durumu ve mevki, gerekse ruhsatı itibarıyla, düşünülebilecek her türlü projeye elverişli olan bu değerli gayrimenkul, yeni sahibini beklemektedir."

İlanda ayrıca tesis tipi otel olarak belirtilen binanın 2 bin 100 metre kare kapalı alanı, iskanın alındığı, kat mülkiyeti tapulu olduğu ve takas yapılamayacağı belirtiliyor.

İstanbul Valisi Davut Gül'den 1 Mayıs açıklaması Bakan Ersoy'dan Formula 1 müjdesi, tarih verdi "Sene sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz" Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Yargıtay'da başkan 29'uncu turda da seçilemedi